projectateliereindlogobi2.jpg

TOTAALINRICHTING: ÉÉN PARTNER VOOR AL UW INRICHTINGSWERK

Zet uw werknemers aan het werk op een dynamische werkplek. Ontvang uw patiënten in een warme omgeving. Met de totaalinrichting door Projectatelier hebt u één partner die uw interieurproject regelt van het eerste voorstel tot jaren na de plaatsing. Wij:

  • ontwerpen uw concept
  • tekenen alle plannen uit
  • stellen een planning op
  • leveren en plaatsen alle meubilair
  • voeren alle inrichtingswerkzaamheden uit
  • leveren de werkzaamheden op
  • En ook na het project blijven we voor u klaarstaan.
projectatelierfoto.jpg
projectatelierfoto2.jpg

EN PLEK OM ALLE ZORGEN TE VERGETEN

AZ Turnhout vroeg Projectatelier om een wachtzone te ontwerpen voor de dienst Radiotherapie. Een plek waar de patiënten hun ziekte even vergeten. Snel kregen we groen licht om ons ontwerp ook uit te werken. In de wachtzone integreerden we een televisie- en internetzone, en een koffiehoek. Alles in zonnig oranje met warme toetsen van notelaarhout.

Huiselijk en kleurrijk
Het was het begin van een heel intensieve samenwerking voor verschillende totaalprojecten. Ondertussen plaatsten we onder meer wachtbanken met een huiselijke uitstraling en inkomzones met kleurrijke poefeilanden. We leveren alle losse kantoormeubelen, kantoorstoelen en patiëntenzetels op de kamers.

pimp.gif

PIMP MY OFFICE

Projectatelier kleurt bewust buiten de lijntjes. We geven uw interieur een speciale touch. Uw eetzaal? Die veranderen we in een lounge. Uw vergaderzaal? Dat wordt een informele ontmoetingsplaats. Vaste bureaus? Liever flexplekken waar ook thuiswerkers en medewerkers met flexibele uren een aangenaam werkplekje vinden. We richten ontspanningsplaatsen in, voorzien van alle moderne media. Kleuren, licht, akoestiek, ja zelfs geuren geven we een belangrijke plaats. En opdat ook uw medewerkers zich volledig in het nieuwe concept vinden, houden we hen tijdens het proces op de hoogte.

Contact

Wie bent u? Wat wilt u uitstralen? Het antwoord op die vragen is het vertrekpunt van Projectatelier. Ons einddoel is het uwe: een uniek, creatief, harmonieus en uitgebalanceerd totaalconcept voor de inrichting van uw zorginstelling . Waarin sfeer en gevoel centraal staan. Een concept dat we invullen met kleuren, licht, geluid, tastbare materialen én geuren.


Wilt u de proef op de som nemen? Bel of mail ons. 
Projectatelier
Oostmallebaan 95C
2980 Zoersel
Tel. +32 3 321 13 00
Fax +32 3 321 61 00
E-mail info@projectatelier.be