canon.png

Zoals in elke branche zijn er ook in de zorgsector veel document aanwezig, maar zodra het gaat om verschillende formaten, typen, doeleinden en verwante processen, brengt de verwerking van de documenten vaak veel handmatig en tijdrovend werk met zich mee. De eisen die door de diverse instanties voor regulerend toezicht worden gesteld, zorgen voor nog meer problemen. Wij bij Canon kunnen uw documentverwerkingsprocessen vereenvoudigen door automatisering en intelligentie toe te passen. Hierdoor kunnen we de manier waarop informatie in uw organisatie wordt verwerkt, radicaal verbeteren. Repetitieve en handmatige taken en routinetaken worden niet langer door medewerkers uitgevoerd, maar door geavanceerde technologische systemen. 

salesproposaltemplatehealthcarefinal.jpg
  • Boekhouding – Verwerking van facturen, orderverwerking
  • Juridisch – Verwerking van contracten, verwerking van akten, algemene correspondentie, verwerking van confidentiële patiënt- en zorg informatie
  • P&O – Verwerking van sollicitaties en cv's, zorgverzekeringsformulieren, declaratieformulieren
  • Klantenservice – communicatie van en naar de patiënt
  • Marketing – Verwerking van enquêtes en informatie naar de patiënt
  • Postkamer – Verwerking van alle post

Aanzienlijke kostenbesparingen en verbeterde operationele efficiëntie
Wij streven ernaar uw onderneming zo snel mogelijk en met zo min mogelijk moeite optimaal te laten profiteren van de beschikbare documenten. Wij overbruggen de kloof tussen statische documenten en actieve data in centrale zakelijke databases. Door de verschillende bronnen te koppelen, beschikken organisaties over realtime-informatie zodat ze sneller en slimmer kunnen opereren (kosten reduceren, procedures voor verwerking en distributie van documenten, eliminatie van fouten, patiënt service en communicatie verbeteren, naleving van richtlijnen beter beheren, productiviteit verhogen, …)

Schaalbare, flexibele oplossingen
Wij bieden schaalbare en flexibele oplossingen en onze professionele consultants werken samen met u om de beste, beproefde zakelijke processen en procedures te implementeren. Wij begrijpen hoe en waarom informatie door uw organisatie stroomt door technologische procesverbeteringen aan te bieden die de flexibiliteit van uw organisatie verbeteren.